TEAM-M Rally V/Magni & Mai-Britt Larsen

Forside Om os Vores bil Galleri Film Kontakt Link
 

 

Team-m består af min kæreste i co-sædet, og jeg bag rattet i klasse 6, vi er medlemmer af Viking Auto Sport i Frederikssund. Vi startede i år med at kører i Holbæk hvilket gik ganske godt, med fruen ved siden af for første gang, vi fik en trejde plads, 3 min. 52 sek. efter nummer to, da der ikke vare flere der fuldendte løbet, udløste det en lille pokal til os, ganske rart første gang vi kører sammen. Jeg har selv kørt tre løb sidste år, to gange i co-sædet og en gang bag rattet, i selv samme bil, så vores erfaring er ganske lille, men ikke desto mindre fik fruen blod på tanden, og glæder sig til vi skal kører igen. Vores lille team er ikke vildt velhavende, så vi kører som vi har råd "ingen penge i kassen, så står Mantaén stille" hvilket godt kan lade sig gøre, når bilen er betalt, og forsikringen er lav.

Fruen er pædagogmedhjælper i en børnehave, og jeg er kørsels disponent i et vognmands firma.

Nyt i Team-m 01/01-2006

Da Michael har valgt at trække sig fra Team-m, har jeg købt Michael fri, og sætter nu min kæreste i co-sædet, vi glæder os til en sæson, med alle de klub rally løb vi kan komme til, i håbet om at kunne nå, at deltage i rally2 i slutningen af året.

Men sådan startede det:

En gang i starten af 2005 købte Michael B. Hansen, en gammel meget rusten Manta med en drøm, om at skulle køre rally, det hele gik meget godt, han fik tunet motoren, og fik lettet bilen for vægt, så var det ud at køre med "FÆTTER" men fætter havde ikke mave til Michaels "KØRSEL", kæresten røg i co-sædet, det gik forrygende, de fik en første plads i klub rally, men sådan skulle det alligevel ikke gå, for Michael havde tunet motoren, han røg flere klasser op, ja faktisk er det sådan at han røg i klasse 6 det er hardcore rally2 biler, der fik han en 6. plads ud af 14 biler.

Så en dag kom en gammel bekendt (Magni J. Larsen) forbi værkstedet og ville give en hånd, i løbet af 0,5 blev de enige om at de ville køre rally sammen, de købte en bil sammen og solgte den gamle.

(Fortsættes under billedet)

Michael havde lært Kasper Christensen og Heidi (Opel Ascona rally2) at kende, da han tunede den gamle Manta, så han tog Magni med ned til Kasper og "PRØVE KØRTE" den nye bil, de smilede begge ovalt i flere dage efter turen, nogle dage efter, havde de fundet pengene, og lånte en lastbil af Magni´s arbejdsgiver, Johnny Weygaard TJW-TRANSPORT som så blev deres 2. sponsor den første er FZ-AUTO I Helsinge som står for nyt gummi til aludrengene (Det bliver der brugt rigeligt af) de fik deres nye bil med hjem. Michael var dog lidt skeptisk ved den nye bil, da den ikke trækker fra bunden som den gamle, Magni syntes den kører fint, den skal bare holdes i det røde felt, så går det fint, men nu må der gøres noget, den arbejder først efter 3000 r/pm det dur ikke til klub rally, der skal der være træk hele tiden.

(Fortsættes under billedet)

De kørte deres første løb, det gik ikke så godt, de blev nummer sjok, men på sidste bane (ud af 6) fik de 3. bedste tid, plus et mål felt, Michael syntes, at der skulle man parkere sidelæns, så officials hoppede rundt på må og få, det kostede en kegle.

Tekst.: Magni Larsen

 

 

www.team-m.dk